Arquitectura de Base

No us perdeu el documental “Arquitectura de base” del col·lectiu càmeres i acció associació.

Un grup de joves estudiants d’arquitectura formen l’Associació ESFA (Espai Social i de Formació en Arquitectura) per a treballar la vessant social de la seva professió. Les ganes de proposar noves formes de fer arquitectura, des de la sostenibilitat, la participació comunitària, l’accessibilitat, etc. les condueix a trobar-se amb en Flor. Una persona en situació sense llar amb una visió àcida i crítica sobre la realitat socio-econòmica actual, amb qui s’endinsen en un projecte de bioconstrucció que els obliga a afrontar innombrables conflictes interns al voltant del voluntariat, la cooperació, l’autogestió i la vida en general.

D’altra banda, coneixerem també les realitats d’altres col·lectius i cooperatives que compten amb ex-participants d’ESFA. Així, el col·lectiu Volta implicat en la Cooperativa d’Habitatge de Vallcarca o la Cooperativa Celobert, ens explicaran quina ha estat la influència que ESFA ha tingut en la seva forma d’entendre l’arquitectura en l’actualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s