Lloc: Poble sec, Barcelona
Data: Desembre 2017
Volta: Disseny i direcció d’obra amb Martín Sánchez

L’encàrrec que l’associació Culutral Meteoro, dedicada a la difusió de la música i les arts gràfiques i visuals de vanguàrdia, ens va fer a l’estiu de 2016 fou assessorar en la recerca d’un local adequat per a desenvolupar-hi la seva activitat, l’adequació d’aquest. i la tramitació de la llicència d’activitat corresponent.

D’aquesta manera després de gairebé mig any de recerca es va decidir de reformar un magatzem amb oficina en planta baixa situat al Passeig Montjuïc al barri del Poble Sec.

Degut als condicionants legals d’acondiciament acústic bona part de la inversió han estat els murs i els sostre amb més de 40 centímetres d’aïllament acústic dissenyats amb l’assessorament de l’enginyeria Scrypt, segellats i amb doble càmara d’aire. Quant al disseny interior i la distribució,  buscaven una estètica Punk i industrial a la vegada que espais acollidors i còmodes. Per això s’ha triat deixar les instal·lacions vistes, el metall galvanitzat i el policarbonat als acabats.

La porta d’accés permet un espai de transició entre el carrer l el local a la vegada que quan s’acaba l’activitat funciona com a reixa exterior.

Us convidem a fer-vos sòcies de l’associació poder disfrutar de les activitats exposicions i concerts!

https://www.facebook.com/meteoro.bcn/

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.