Lloc: Escola Vall del Ges, Torelló
Data: Febrer de 2018
Volta: Volta / Investigació canyera /Alex Grifoll

El projecte de definició de l’espai exterior de l’Escola Vall del Ges de Torelló comença  amb un estudi per tal de plantejar les oportunitats que podien generar tots els espais colindants a la pista central al voltant de la tanca.
Aquest procés comença amb una jornada de bricolatge a la tardor del 2017 i culmina amb la construcció d’una cabana de vímet viu. Per a dur-ho a terme, es realitza   primerament un taller a l’aula amb els alumnes de 3rt i 4rt de primària on es vincula el projecte de l’escola sobre els ocells i l’arquitectura natural, i es construeix una maqueta de la cabana que representa la que es realitzarà a l’exterior.
Posteriorment, gràcies a la participació dels infants, les famílies i l’equip docent es   construeix una cabana de vímet viu que servirà per naturalitzar el pati i dotar els infants d’un espai on amagar-se, assentar-se, reunir-se i gaudir envoltats de naturalesa viva.
Aquest projecte s’ha realitzat amb la col·laboració del cisteller Aleix Grifoll qui ha proveït el material i ha coordinat la construcció de la cabana.

 

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.